Képeim

Szerinted is izgatóak a melleim? Képzeld el, hogy közéjük tolod a farkad és én közben összerítom a melleimet. Érezd a puha szorítást, ami nagyon izgató. Mozogj! Ne hagyd abba! Dugd meg jól a melleimet, engedd hogy érezhessem a lüktető faszod! Közben a nyelvemmel gyengéden elkezdem nyalogatni a makkod, de később én is bevadulok.

Legújabb képeim, csak Nektek

A teljes méretért kattints a képekre.

Melyik képem tetszett a legjobban? Mondd el Nekem élőben!

Hívj most! 06 90/603-704

A hívás díja bruttú 508 Ft/perc.

Kiveszem a melleim közül és vadul elkezdem szopni. Érzed már a selymes torkom szorítását, a forró nyálamat? Fogd meg a hajam és húzd rá a szám a kemény faszodra. Ezután arra kérlek, hogy élvezz a melleimre. Érezd ahogy elönt a kéj és éld át velem a gyönyört!

A teljes méretért kattints a képekre.

Szeretnéd érezni a forró, lucskos puncimat? Gyere és markold meg a csípőmet, majd vadul nyársalj fel a farkadra! Mozogj egyre gyorsabban, és érezzem a faszod lüktetését. Érezd, ahogy a puncimat összeszorítom és hamarosan eljutsz a csúcsra! Mindkettőnket elönt a vágy és még hevesebben akarlak érezni. Dugj meg kőkeményen, de a gecidet a számban akarom érezni! Én vagyok a Te kis fasszopó kurvád! Leguggolok és mohón a számba tolom a kemény farkad.

Hívj most! 06 90/603-704

A hívás díja bruttú 508 Ft/perc.

A kezemmel elkezdem simogati a heréidet, kényeztetlek mindenhol. Érezd a játékos nyelvem és a tüzes, szűk torkom! Olyan mohón szoplak, hogy végül egy hatalmasat élvezel a számba. Imádom, ahogy a geci elönti a számat, alig bírok betelni vele! Utolsó cseppig kívánom!

A teljes méretért kattints a képekre.

Tetszenek a képeim? Szívesen dugnál meg hátulról? Képzeld el, ahogy gyorsan felnyársalsz a farkadra és pedig hatalmasakat nyögök a kéjtől. Dugj meg keményen, mert az egész faszodat érezni akarom, ahogy tövig belémmártod. Beleremeg a testem, nem bírok leállni! Most lovagolni szeretnék.

Hívj most! 06 90/603-704

A hívás díja bruttú 508 Ft/perc.

Határozott mozdulattal a hátadra fordítalak és egy mozdulattal beleülök az ágaskodó szerszámodba. Érezd a forró, tüzes kis pinám szorítását! Egyre jobban dübörög a vér a farkadban, én pedig nem állok le. Egészen addig lovaglok rajtad, amíg a puncimba nem élvezel. Érezni akarom, ahogy elönt a forró geci. Azt akarom, hogy csucsogjak a gecitől!